De universele tool voor de autoverkoper

Wie is Autostad Selected

Wie is Autostad Selected

Wij helpen u bij het vinden van de tweedehands wagen die perfect aan uw wensen voldoet.

De Autostad Selected Car Locator biedt u een ruime keuze wagens met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. 

Houdt u niet van onderhandelen? Bij Autostad Selected hoeft dat ook niet. Onze prijzen worden dagelijks afgetoetst aan de markt zodat u de beste deal doet.

 

Onze beloftes

Onze beloftes

DE BESTE IN ELKE KLASSE 

De Autostad Selected Cars zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende wensen van tweedehandsautokopers. Door per segment een optimale balans te creëren tussen het serviceniveau en de prijs, biedt Autostad Selected voor iedereen de perfecte oplossing!

ONZE KWALITEITSBELOFTE

Iedereen wil op zijn of haar auto kunnen vertrouwen. Kwaliteit is daarom geen wens, maar een voorwaarde.

Wanneer u een Autostad Selected Car koopt, weet u 100% zeker dat uw auto grondig gecheckt is. Belangrijke onderdelen functioneren goed. En als uw auto dan toch iets zou mankeren, kan u nog lang terugvallen op de Autostad Selected garantie.

ONZE SERVICEBELOFTE

Een Autostad Selected Cars is zo goed gecontroleerd dat de kans op pech minimaal is. Toch houden we er wel rekening mee dat het u kan overkomen. Maar ook in dat geval, laten we u niet in de steek. U kunt dan rekenen op de 24/7 mobiliteitsservice van Europ Assistance. In binnen- en buitenland zorgen we er voor dat u weer snel mobiel bent!

Welke voordelen heeft dat voor u?

Welke voordelen heeft dat voor u?

1. JARENLANG RIJPLEZIER

​​​​​​Iedereen wil op zijn of haar auto kunnen vertrouwen. Kwaliteit is daarom geen wens, maar een voorwaarde.

Wanneer u een Autostad Selected Car koopt, weet u 100% zeker dat uw auto grondig gecheckt is. Belangrijke onderdelen functioneren goed. En als uw auto dan toch iets zou mankeren, kan u nog lang terugvallen op de Autostad Selected garantie.​

2. RUIME KEUZE

​Wij zijn dagelijks op zoek naar wagens om onze stock up-to-date te houden en u een gevarieerd aanbod aan te bieden. Hebt u een wagen die u wenst te verkopen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

3. AANTREKKELIJKE FINANCIERING

Als u enthousiast bent over één van onze Autostad Selected aanbiedingen, is het handig te weten dat we diverse financieringsmogelijkheden in huis hebben. Vraag ons gerust om uw maandelijkse lasten in kaart te brengen.

Bij het ontwikkelen van Autostad Selected stonden mensen als u centraal. Wat u belangrijk vindt als u een tweedehands auto koopt, bijvoorbeeld. Of welke service u daarna verwacht.